فینال پر از شگفتی المپیک، رویداد دیدنی سال 2012
درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید امیدوارم از این وبلاگ خوشتون بیاد من یکی از طرفدار ها ی درجه یک امیر غفور و میر سعید معروف و فرهاد قائمی هستم البته در کنارش بازیکن ها ی دیگه رو هم دوست دارم من 12 سالمه خودم والیبال هم بازی میکنم . و از خواهرم کیمیا جون ممنونم که کمکم کرده و خودش هم یک وب داره خیییییییییلی خوبه به نام والیبال ایران جهانی شد حتما بهش سر بزنیدنظر ویادتون نره در نظر سنجی شرکت کنید اگر خواستید لینک کنید این عنوان وب من هست : با ما دنیای والبیال رو تجربه کنید
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان با ما دنیای والیبال را تجربه کنید و آدرس donyaevoolleyball.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 9
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 9
بازدید ماه : 72
بازدید کل : 60210
تعداد مطالب : 85
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

با ما دنیای والیبال را تجربه کنید
پنج شنبه 29 فروردين 1392برچسب:, :: 13:55 ::  نويسنده : كيانا       

 

فدراسیون جهانی والیبال به عنوان بخشی از پروژه فعالیت های پایانی سال مروری بر مسابقات مهم برگزار شده در بازی های المپیک لندن انداخته است. سال 2012 که یکی از پرکارترین سالهای فعالیت والیبال بود روزهای مهمی را پشت سر گذاشت؛ لیگ جهانی، مسابقات جام جهانی و بازیهای المپیک که هر کدام از حساسیت و شرایط خاصی برخوردار بودند حالا توجه مسئولان سایت فدراسیون جهانی را به خود جلب کرده تا در روزهای پایانی سال به مرور آنها بپردازد. اما لندن به عنوان میزبان بازیهای المپیک نه تنها به خوبی از پس برگزاری مسابقات والیبال برآمد بلکه مسئولان FIVB را متوجه علاقمندی دور از انتظار تماشاگران به والیبال ساحلی کرد. در این گزارش آمده است:
«با اینکه والیبال ساحلی در بازی های المپیک لندن نظر بسیاری از رسانه ها را به طور ویژه به خود جلب کرد بخش سالنی این رشته ورزشی چندان مورد اقبال قرار نگرفت. والیبال ساحلی در لندن بسیار محبوب تر از والیبال سالنی است.
سخن از شگفتی ها دشوار است. تیم هایی بودند که از همان ابتدای امر مشخص بود – چه از مراحل پایانی و چه در طول مسابقه - که مدال آورند. با اینکه گفته می شود در بازی های مهیج المپیک "فریاد های بی وقفه" کلیشه ای بیش نیست، اما در المپیک انتظارش می رود.»
اما فینال این بازیها چه در بخش زنان و چه در بخش مردان بیشترین توجه را داشته اما اتفاق باورنکردنی در بخش زنان همچنان مورد بحث است، در بخشی از این مطلب نویسنده اینگونه نوشته: «هر دو فینال مبهوت کننده بود. روس ها در حالیکه دو ست از برزیل عقب افتاده بودند برای پیروزی می جنگیدند. چیزی که اولین بار در المپیک اتفاق می افتاد. زنان برزیل نیز در تلاش بودند با وجود شکست در برابر چین در ست اول نهایتا با پیروزی در برابر امریکا مدال طلای دیگری را برای برزیل به ارمغان بیاورند. ایتالیا نیز با غلبه بر بلغارستان و گرفتن مدال برنز آنها را از رسیدن به دومین  مدال خود در المپیک ناکام گذاشت. و همچنین  تیم والیبال بانوان ژاپن نیز پس از عبور از چین در یک چهارم نهایی و کره در رده بندی توانست اولین مدال المپیک را در این رشته پس از 28 سال کسب کند. تا بازی فینال، یا دقیق تر بگوییم تا ست دوم بازی فینال والیبال زنان، روی مدال طلا نام امریکا حک شده بود.  Hugh McCutcheon  که والیبال مردان امریکا را در المپیک پکن به مدال طلا رسانده بود از وقتی که به عنوان مربی به این تیم آمد تیمش را طوری هدایت کرد که قبل از رسیدن به المپیک در مسابقات گراند پریکس برای سومین سال پیاپی قهرمان شدند و تیم برزیل را نیز برای سومین بار در مدل نقره متوقف ساختند. اما زی روبرتو  همیشه اعتراف کرده که بازیکنانش در پیروزی و شکست خود مغلوب احساسات هستند. در حالیکه امریکایی ها فوق العاده بودند برزیلی ها مهار نشدنی بودند. وقتی ست آخر با نتیجه خارق العاده 25-11 به اتمام رسید هیچ کس جز زی ربرتو آن را پیش بینی نمی کرد. در سیستم امتیازدهی جدید برزیل تا کنون هیچگاه این اندازه امتیاز از دست نداده بود. آنها در برابر 13500 تماشاچی با تمام وجود و احساس خود بازی کردند و سه ست بعدی را با نتایج 25-17 ، 25-20 و 25-17 از آن خود کردند.
فابیانا اولیویرا لیبروی برزیل می گوید: "من فکر می کنم نیرویی که ما داشتیم و به یکدیگر انتقال دادیم ما را به نتیجه ای رساند که لیاقتش را داشتیم". درباره این عواطف جای هیچ حرفی نیست. ما این را دوست داریم و چه در زمین و چه در بیرون زمین همین گونه زندگی می کنیم. دوم شدن هیچ وقت ما را راضی نمی کند.»
در این بین مدال آوری آسیایی ها هم مهم به نظر می رسد: «سرانجام آرزوی ژاپن برای دستیابی به مدال المپیک به وقوع پیوست البته به کمک دو سائوری تیم ژاپن؛ سائوری کیمورا و سائوری ساکودا. آنها در پیروزی دلیرانه 3 بر صفر ژاپن در برابر کره(25-22،26-24،25-21) بسیار موثر بودند. یئون کونگ فوق ستاره تیم کره توانست در این بازی 22 امتیاز برای کره به دست آورد اما نهایتاً این ساکودا بود که با 23 امتیاز، امتیاز آورترین بازیکن در این بازی لقب گرفت.»

اما نمایش قدرتمندانه و ستاره وار بازیکنان روسی در فینال به عنوان مهمترین خاطره فینال المپیک 2012 اینگونه به چشم آمده که در ادامه مطلب آمده است: «اگر مردان روسیه و برزیل شکست می خوردند باز هم در فینال والیبال زنان امیدی برایشان باقی بود. برزیل دو سوم راه را تا پیروزی پشت سر گذاشته بود تا به یک پیروزی جاودانه دیگر در المپیک برسد و دومین مدال والیبال را توسط زنان به دست آورد. اما روسیه به خود آمد و با امتیازات 19-25، 20-25، 29-27، 25-22 و 15-9 پیروزی را از آن خود کرد. در واقع برزیل به پیروزی نزدیک تر بود. آنها دوبار در ست سوم به امتیاز آخر رسیدند اما نتوانستد بازی را تمام کنند و این روسیه بود که به فشار خود ادامه می داد و برزیل دیگر جوابی نداشت.
دیمیتری موزرسکی برنده اصلی روسیه بود. او باید در ست سوم نقشه ولادیمیر آلکنو را برای برگرداندن بازی اجرا می کرد که نهایتا با یک رکورد فوق العاده در المپیک توانست 31 امتیاز برای روسیه به دست آورد و تیمش را به اولین مدال طلای المپیک از سال 1980 برساند. روسها تنها در دو المپیک 1992 و1996 از دست یابی به مدال بازماندند و 4 مدال طلای المپیک رادر کارنامه والیبال خود دارند. در سالهای ناراحتی برزیل وقتی زیادتر شد که جیبا کاپیتان الهام بخش این تیم اعلام بازنشستگی کرد. هرچند، انتخاب موریلو اندرز به عنوان MVP مسابقات کمی از این ناراحتی هاکاست.»


در انتهای این مطلب دلنگرانی مسئولان FIVB در نهایت به چشم می خورد و آن المپیک بعدی است: «اما اکنون آن ها چشم به جاده المپیک 2016 ریو دو ژانیرودوخته اند که با شور و هیجانات مخصوص به خود همرا خواهد بود. و البته مسابقات جام جهانی FIVB در سال 2014 نیز فرصت خوب دیگری برای آنها خواهد بود. اما مطلب قابل توجه این است که میزبان مسابقات به عنوان یکی از قطب های والیبال دنیا در برابر دیدگان تماشاچیان مشتاق خود چه نمایشی از خود نشان خواهد داد! در سه دوره اخیر مسابقات المپیک والیبال مردان المپیک توانستند یک مدال طلا (2004) و دو نقره کسب کنند. در حالیکه والیبال زنان برزیل پیش از پیروزی در برابرامریکا در دو المپیک پکن و لندن، تنها توانسته بود در المپیک آتن به مقام چهارم دست پیدا کند. زی روبرتو با حضور دوباره خود در والیبال برزیل، می خواهد این بار تیم والیبال بانوان برزیل را به سومین مدال طلای پیاپی خود در بازی های المپیک برساند. اگر برزیل بتواند به هر دو مدال والیبال زنان و مردان در المپیک ریو دست یابد، اولین کشوری است که توانسته به مدال طلای والیبال زنان و مردان همزمان در یک المپیک پس از سالهای 1968 تا 1980 روسیه دست یابد.»


 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: